Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Servei d'informàtica - Universitat de València - Area de Infraestructures per a la Docència i la Investigació

MMedia. Publicar i compartir material multimèdia.

Accés al servidor.

Per ser usuaris de la UV, disposem d'un espai privat en MMedia on podrem dipositar els nostres vídeos o recursos multimèdia. L'accés a aquest espai es pot realitzar iniciant sessió en MMedia amb el nostre usuari i contrasenya de correu (interfície web), disco.uv.es, o des d'unitats de xarxa (no es comenta aquesta última opció en aquest document).

Es recorda que únicament podem publicar en MMedia, videos, música i materials dels quals siguem propietaris o puguem legalment dipositar en el servidor (veure secció "Legal").

En la pàgina principal de MMedia, disposem en la part superior de 4 opcions entre les quals es troba "Iniciar Sessió"


L'aspecte de la pantalla d'administració serà similar a la qual es mostra a continuació, on es mostraran els arxius multimèdia que anem "pujant" a la plataforma.

Podem pujar els nostres arxius fent ús una de les pestanyes de la part superior denominada "Nou fitxer".

I una vegada pujat l'arxiu podem punxar sobre ell i accedirem a un formulari d'edició que ens permetrà seleccionar si volem que el nostre vídeo siga públic o no, posar un títol i una descripció, assignar-li una categoria, i diverses opcions més, a part d'un botó que ens permetria convertir-ho a MP4 (format per defecte per a MMedia) si el vídeo original està en un altre format.

També podrem anotar la URL que se'ns ha assignat per a enviar-la per correu, proporcionar-la als nostres alumnes, etc., de manera que simplement amb prémer sobre ella els usuaris accedisquen directament a la reproducció del nostre video.Pujar un video a MMedia.


Per a pujar un video a MMedia simplement hem de seguir uns pocs passos. Podem veure el següent videotutorial que ens explica com fer-ho.


VIDEOTUTORIAL
(3_minutos)

 

PUJAR UN VIDEO A MMEDIA.UV.ES. Procediment per a pujar un video a la plataforma MMedia per a la seua posterior publicació.


Rev:2019 / 03
Lang.
+Info
Form.:

(ES) Encuesta de satisfacción