Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Retransmetre video en directe.

El servidor MMedia permet la retransmissió en directe d'esdeveniments usant un programari que envia el senyal de video de l'ordinador de l'usuari al servidor multimèdia de la UV, sent aquest l'encarregat d'enviar aquesta emissió de TV a tants televidents com es connecten a la URL de l'esdeveniment.

Qualsevol usuari PDI/PAS de la UV, pot realitzar una emissió en directe usant el seu propi ordinador, amb el seu equipament multimèdia i el programari que recomana el SIUV emetent cap a MMedia. 

Recomanacions.


El Servei d'Informàtica recomana usar el programari Adobe Mitjana Live Encoder (Gratuït), que una vegada instal·lat i configurat enviarà el senyal de video del nostre ordinador a MMedia per a difondre-la a través d'Internet.

Existeixen altres programes (normalment de pagament) que també permeten enviar el senyal de video RTMP a MMedia i que hem provat amb èxit. Per exemple XSplit Broadcaster.

Podem descarregar oficialment el programari des de l'enllaç següent, prement el botó "Download", i després d'emplenar el petit formulari que apareixerà.


LINK

 

PÀGINA OFICIAL DE TOVA INTERVÉ LIVE ENCODER

  

Està disponible per a sistemes operatius Windows i Mac US (idioma Inglés)

DOWNLOAD

 

DESCÀRREGA DE TOVA INTERVÉ LIVE ENCODER. 
SISTEMA OPERATIU WINDOWS (.MSI)

 

 

DOWNLOAD

 

DESCÀRREGA DE TOVA INTERVÉ LIVE ENCODER. 
SISTEMA OPERATIU MAC OX (.DMG) 

 

Com funciona?


Per a fer una retransmissió en directe del senyal d'àudio/video que tinguem en el nostre ordinador seran necessaris 2 passos fonamentals:

Crear un esdeveniment LIVE en MMedia.

Instal·lar i configurar el programari Live Encoder en el nostre ordinador.

Disposem d'un videotutorial que especifica com Crear l'esdeveniment Live en MMedia: 


VIDEOTUTORIAL
(3_minutos)

 

COM CREAR UN ESDEVENIMENT LIVE (DIRECTE). Com crear un esdeveniment LIVE en MMedia per a emetre en directe.

 

 

Una vegada creat l'esdeveniment Live en MMedia només ens restarà instal·lar i configurar el programari en el nostre ordinador 'emissor'. Aquest programari ens permetrà fins i tot l'enregistrament de l'esdeveniment en l'ordinador per a una visualització/publicació posterior.

Li proporcionarem la URL als nostres "televidents" i podran accedir a la nostra emissió el dia i hora de l'esdeveniment. També podran accedir a l'emissió fent una cerca de l'esdeveniment en Mmedia.uv.es.


VIDEOTUTORIAL
(3_minutos)

 

COM CONFIGURAR MITJANA LIVE ENCODER PER A EMETRE. Com configurar el programari per a emetre en directe.

 Si en algun moment necessitem ajuda per a conèixer la IP del nostre ordinador d'emissió, podem veure aquest video:

VIDEOTUTORIAL
(<1_minuto)

 

COM OBTENIR LA MEUA ADREÇA IP?. Obtenir l'adreça IP de l'equip que vaig a usar per a emetre.

 

Informació addicional.


La nostra emissió pot ser vista per milers de persones simultàniament des d'equips i dispositius que tinguen Flaix Player instal·lat (actualment quasi tots els ordinadors) i actualitzat.

Si algun televident necessita veure la nostra emissió des de Smartphones o dispositius Android, pot descarregar un player que li permeta visualitzar la nostra emissió RTMP


LINK

 

VLC (VIDEOLAN) FOR ANDROID  

 

 

Rev:2019 / 03
Lang.
+Info
Form.:
(ES) Encuesta de satisfacción