Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Blackboard CollaborateTM és la solució de conferències web que el Servei d' Informàtica ofereix al personal (PDI /PAS) de la Universitat de València per al seu ús com a suport a la docència i/o per a la realització de presentacions i reunions de treball.

Es pot usar per a impartir una classe a distància, cursos, masters, tutories, webinars i un llarg etc. Per descomptat, també és l'eina perfecta per a realitzar presentacions i mantenir reunions de treball evitant desplaçaments innecessaris.Informació important

Durant la resta del curs acadèmic, qualsevol usuari d'Aula Virtual amb rol de Professor o Gestor pot usar Blackboard Collaborate Ultra per a la realització de videoconferències en tots els seus cursos/comunitats. Durant un temps indeterminat no serà necessari realitzar la sol·licitud d'ús com es requeria fins al moment.

Des d'Aula Virtual, Professors i Gestors ja poden crear una activitat/recurs “Videoconferència” dins del seu curs/comunitat, que els permetrà després crear tantes sessions de videoconferència com necessiten.

  1. Accedim al nostre curs/comunitat en Aula Virtual.
  2. Activem l'edició i afegim una activitat de tipus “Videoconferència”

  3. Assignem un nom a l'activitat i guardem els canvis.
  4. Premem sobre l'activitat creada i accedirem a la pantalla de Sessions.
  5. Premem sobre el botó Crear Sessió, i podrem configurar la nostra sala virtual, També podem obtindre la URL de la sessió que proporcionarem als participants no matriculados al nostre curs/comunitat.
  6. Premerem sobre el botó “Unir-me a la sessió” per a iniciar la videoconferència. Els usuaris podran unir-se a la sessió des de la seua aula virtual, i la resta mitjançant la URL per a convidats.

Està disponible la “Guia ràpida per al moderador” de Blackboard Collaborate en la UV. Es tracta del manual que s'ha preparat perquè els moderadors de les sessions de videoconferència, disposen de tota la informació sobre la creació, configuració, funcionament i maneig de la sessió de videoconferència.

Aquesta guia d'ús és gratuïta, i es pot adquirir des de la botiga del Servei de Publicacions en la secció de “Llibres gratuïts”, tant en valencià com en castellà. https://angela.uv.es/pages/viewpage.action?pageId=41320883

També està disponible com a descàrrega directa la “Guia ràpida per al participant” que serà d'utilitat per als alumnes, participants, i persones externes a la UV que vagen a intervindre en la nostra videoconferència (disponible en valencià, castellà i en anglés). https://angela.uv.es/display/STU/%28VA%29+PARTICIPANTS.+Manual+Collaborate+Ultra

Informació addicional a la publicada en les guies, preguntes freqüents, tutorials, etc. està disponible en ANGELA 

Com funciona?

  1. L'usuari crea la seua sessió de videoconferència per a la data triada i convida als assistents.
  2. Es realitza la videoconferència, que també pot ser gravada per l'usuari.
  3. L'usuari pot accedir als enregistraments realitzats per a compartir-les, si escau.Nota: Si l'usuari necessita realitzar més videoconferències, pot crear tantes sessions com necessite sense necessitat de fer noves sol·licituds.

Qui pot participar en la videoconferència?

El servei és oferit únicament a PAS/PDI en la Universitat de València (coordinadors en la videoconferència), però pot participar en la mateixa l'alumnat, personal de Fundacions, Externs, empreses, qualsevol persona aliena a la Universitat i a qui convidem a participar en la nostra sessió.

Quan funciona Blackboard Collaborate?

El servei funciona les 24 hores els 7 dies de la setmana durant tot el curs acadèmic.

En quin idioma està Blackboard Collaborate?

Les sessions de videoconferència es mostren en l'idioma per defecte que l'assistent tinga en el seu navegador, per la qual cosa no serà necessari configurar l'idioma per part de cap participant.

Més informació: