Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Instal·lació i activació de SPSS

Una vegada obtinguda la llicència en software.uv.es, (asi és com se sol·licita ) , apareixerà en "Les meues llicències":

Info
titleRECORDE

Aquest programari a soles està disponible per al personal de la Universitat de València. No per a l'alumnat.


Ara podem descarregar l'aplicació des de l'enllaç de descàrrega (fletxa verda) i accedir a les dades de la llicència (i blava):(en realitzar la captura hem omès el nom del servidor de llicències, però l'usuari ho podrà trobar en software.uv.es, en "dades de llicència") 
Instal·lació 
Si coneixem les propietats del nostre sistema operatiu podem descarregar la versió més indicada de l'aplicació per al nostre sistema, 32 bits o 64 bits. En el cas que desconeguem les propietats del nostre sistema operatiu descarregarem el fitxer amb extensió ISO que conté les dues versions. El sistema ja s'encarrega d'instal·lar la versió més indicada. 
Una vegada descarregat el fitxer, anirem a Descàrregues del nostre PC, Muntarem (fent clic amb el botó de la dreta del ratolí sobre el fitxer ISO), obrirem la Unitat DVD virtual que conté l'instal·lador i executarem el fitxer Setup.exe amb el que començarà la instal·lació: 
(si triem descarregar el fitxer SPSS_Statistics_24_win64.exe o SPSS_Statistics_24_win32.exe, la versió de l'instal·lador adequada per al nostre sistema operatiu, no faria falta muntar la unitat DVD)
Comença la instal·lació:

Amb açò finalitza la instal·lació, ara executarem l'aplicació i activarem la llicència. 
Activació de la llicència 
El SPSS que s'instal·la en la Universitat necessita d'un servidor de llicències per a funcionar. Aquest servidor de llicències solament és accessible des de la pròpia xarxa de la Universitat o si estem a casa a través de VPN. Per tant, si volem utilitzar l'aplicació haurem d'estar connectats a la xarxa interna de la Universitat o a la VPN. 
Una altra característica d'aquesta llicència és que solament hi ha disponibles alhora , per la qual cosa si en el moment d'intentar executar l'aplicació ja s'estan usant aqueixes 150 llicències (per altres usuaris) no ens deixarà executar l'aplicació, haurem d'esperar al fet que alguna llicència siga alliberada.


(ací introduirem el nom del servidor de llicències que podem trobar en software.uv.es > "Les meues llicències" > Llicencia de SPSS > Dades de llicència)Finalitzem i ja tenim activada l'aplicació.

Rev:2018 / 05
Lang.

Content by Label
showLabelsfalse
showSpacefalse
sorttitle
cqllabel = "siuvpubfaqsft004_005"

+Info