Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Modalitats

El teu centre oferirà una o diverses de les següents modalitats. 
Pots consultar la forma de matricular-te en les modalitats que ofereix el teu centre

Altres consideracions:

  • Si el seu Centre ho permet, vostè podrà canviar-se de subgrup en el procés d'automatrícula. Si no, haurà altres terminis i entorns per sol·licitar els canvis.
  • Si vostè és repetidor en una assignatura, i el seu Centre així ho ha disposat, en matricular de l'assignatura suspesa, s'ignorarà el grup triat per vostè, i se li matricularà en un grup especial. Els alumnes d'aquest grup, seran distribuïts posteriorment seguint els criteris que estableixi el centre. Per tant, en temps d'automatrícula, Un no coneixerà el subgrup (la classe) d'aquesta assignatura.


Si desitja una versió descarregable en pdf:  (VA) MODALITATS DE MATRÍCULA: Ajuda


Suport a la matrícula en els centres. 

(Per a qualsevol ajuda d'índole administrativa o acadèmica)

Per a obtenir qualsevol tipus d'informació acadèmica o administrativa relacionada amb les seues DADES de matrícula, ha de consultar aquest llistat. Disposa de telèfons, adreces de correu, i webs en tres idiomes, per a tenir accés a tota aquella informació administrativa (no informàtica). L'informació acadèmica i administrativa i les dades són gestionades pels centres , no pel Servei d'Informàtica. El SIUV, solament proporciona suport relacionat amb l'ús de les aplicacions i serveis utilitzats, així com de problemes de connectivitat o xarxa.


Rev:2019 / 06
Lang.
+Info
Form.:
(ES) Encuesta de satisfacción

PORTAL DE L'ALUMNAT https://www.uv.es/portalumne
PORTAL DE LES PERSONES USUÀRIES https://portal.uv.es
SECRETARÍA VIRTUALhttps://secvirtual.uv.es