Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Instal·lació i activació de ChemOffice Professional 2017 para Windows


L'adquisició de la llicència de ChemOffice hem de fer-la a la web software.uv.es de la manera habitual (de concorde al nostre sistema operatiu). Una vegada adquirida la llicència aquesta ens apareixerà a l'apartat Les meves llicències. Des d'on podrem descarregar l'instal·lador de l'aplicació i obtenir el codi d'activació. 

Per procedir a la instal·lació i posterior activació de l'aplicació procedirem de la següent forma:


Instal·lació

  1. Descarregarem i executarem l'instal·lador:

  1. Instal·lar l'aplicació: Una vegada començada la instal·lació del programa se'ns demanarà que introduïm les nostres dades i un nombre de sèrie o un codi d'activació. En aquest punt hem de deixar en blanc els apartats corresponents al nombre de sèrie i codi d'activació, i emplenar els camps obligatoris de Nom i adreça de correu i seguidament pressionarem sobre Quit per prosseguir.
IMPORTANT: emplenar sol nom i adreça d'email, la resta, deixar en blanc. L'activació la farem en executar l'aplicació per primera vegada. Acceptem i prosseguim

  1. Ara procedirem a instal·lar l'aplicació pressionant sobre Next. Aquesta és la següent pantalla.En la següent pantalla haurem d'acceptar les condicions d'ús, per desbloquejar el check d'acceptació haurem de desplaçar el cursor fins al final del paràgraf de condicions:Ara instal·larem l'aplicació com ho fem amb qualsevol altra aplicació.


Comença la instal·lació ...I amb això finalitza la instal·lació. 
Activació de l'aplicació 
Una vegada instal·lada l'aplicació haurem d'activar-la. Això és tan senzill com executar per primera vegada l'aplicació, és igual que programa de la suite triem, 
i emplenar el següent formulari:Ara ja podem utilitzar el codi d'activació que apareix a la web de software.uv.es. Les dades marcades amb asterisc són obligatoris. El correu és el correu oficial de la Universitat, amb extensió @uv.es i @alumni.uv.es. Una vegada emplenat el formulari pressionarem sobre Activate i el programa s'activarà.