Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Com establir la interfície de l'Office 2016 al Català.

Com a primer pas haurem de descarregar el Multilanguage & Language Interface Pack (LIP), aquest és el paquet de llibreries que transforma tant l'idioma de la interfície de l'usuari com l'ajuda del programa, conté diversos paquets d'idioma entre ells el català.

El Multilanguage Pack el trobarem en el repositori software.uv.es. Com segurament ja haurem sol·licitat la llicència d'Office Professional Plus per a la instal·lació d'Office 2016 en el nostre equip no serà necessari "adquirir" una nova llicència. Un cop dins de software.uv.es anirem a l'apartat de "Les meues llicències", buscarem Office Professional Plus i d'allí a la zona de descàrrega. El paquet es troba dins de la secció "Language Pack":
El paquet conté tant versions de 32 com de 64 bits de les interfícies.

Un cop descarregat el paquet en format ISO anirem a la zona de descàrrega i muntarem (botó de la dreta del ratolí sobre el fitxer ISO) la Imatge de disc descarregada com una unitat virtual:
Un cop muntat la imatge triarem l'idioma català (ca-és) i la distribució (32 o 64 bits), ha de coincidir amb la versió de l'Office que tinguem instal·lat en el nostre equip. En el nostre cas és un sistema de 64 bits, executem l'instal·lador

IMPORTANT: Abans de realitzar la instal·lació del paquet Multilenguaje cal tancar qualsevol aplicació d'Office 2016 que tinguem oberta.
Configuració de l'office

Un cop instal·lat el paquet ja només resta configurar l'Office 2016, per a això obrirem el Word i anirem a Arxiu, Opcions i d'aquí a l'idioma:


Ara només ens resta establir el català com a idioma per defecte, seleccionant-lo i pujant-amb les fletxes:
Acceptem i tanquem el Word i el tornem a obrir:Ja veiem la interfície en català:


Ara només ens resta desmuntar el DVD virtual, des de l'explorador d'arxius, farem clic amb el botó de la dreta en el DVD i triarem expulsar: