Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

MMedia. Portal de video de la UV.

Què és MMedia.


MMedia és el portal de videostreaming de la Universitat de València, servei implantat i suportat pel Servei d'Informàtica en el grup de treball d'Aula Virtual.

Es permet dipositar fitxers de video, arxius de so, fotos, pdf i altres arxius relacionats amb la multimèdia.

La gestió dels videos i els arxius multimèdia es realitza mitjançant una senzilla interfície, accessible des de la plataforma d'Aula Virtual, o directament des de MMedia. L'usuari pot enviar el seu video a MMedia, i fer que en uns minuts estiga disponible per a la seua visualització a través d'Internet.

Per descomptat, es poden establir paràmetres de configuració per a la visualització del contingut, fer que siga públic o privat, fer que exigisca una contrasenya per a la seua visualització, permetre l'addició de metadades a l'efecte d'aparèixer en els motors de cerca, i un llarg etc.

MMedia realitza també la conversió si escau del nostre àudio i video a format MP4 simplement prement un botó, per a emetre els continguts en streaming amb la major qualitat possible a gran velocitat, fent que els continguts siguen reproduïts sense problema a usuaris amb connexions no massa ràpides.


 

Rev:2019 / 03
Lang.
+Info
Form.:
(ES) Encuesta de satisfacción