Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Títol

Accés

Creació de grups de treball amb Microsoft TEAMS

Planificació de continguts amb Microsoft PLANNER

Creació i personalització de continguts amb Microsoft POWERPOINT

Microsoft STREAM

Microsoft SWAY

OneNote - Bloc de notes de clase

Microsoft FORMS

Experiències d'altres professors /as


Programes

Microsoft Innovative Educator

Com accedir al Certified Microsoft Innovative Educator (MIE). Els MIE usen les eines de Microsoft en l'aula i han après el fonamental d'algunes d'aquestes. Est és el primer pas d'un viatge on et podràs unir a una xarxa d'educadors entusiastes que s'han unit per a aprendre, compartir i créixer. Uneix-te a l'Educator Community i aconsegueix 1.000 punts per a fer-te amb el teu certificat, i convertir-te en Microsoft Innovative Educator. Més informació.

Microsoft Innovative Educator Trainer

Els MIE Trainers són educadors, formadors, professionals de l'educació o afiliats que volen formar a educadors o directors de col·legi en com usar la tecnologia en l'aula de la millor manera possible. Completa la 'Trainer Academy', o ben presencial en dos dies, o ben online, i compromet-te a formar a almenys 100 educadors a l'any per a convertir-te oficialment en un MIE Trainer. Nota: No has d'er un MIE Expert per a convertir-te en MIE Trainer. Més informació.

Microsoft Innovative Educator Expert

Tan aviat com et consideres amb habilitats per a integrar la tecnologia en l'aula, pots plantejar-te el nominar-te com MIE Expert. Els MIE Expert treballen al costat de Microsoft per a liderar la innovació en les aules, i li donen a la companyia el feedback dels nous productes en els quals està treballant. De la mateixa manera, comparteixen les millors pràctiques i així promouen la innovació tant en l'ensenyament com en l'aprenentatge. Les acte-nominacions són cada any entre el 15 de maig i el 15 de juliol. Mès informaciò.

Skype Master Teacher

El programa Skype Master Teacher reconoce a los educadores que usan Skype in the Classroom de un modo activo y lideran la innovación en el aula a través de Skype. Este programa celebra la educación y el aprendizaje global, ya que rompe muros entre clases y acerca el mundo a los estudiantes. Los Skype Master Teacher pueden ser reconocidos por esta medalla en su perfil. Mès informació.