Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Completar registre Adobe ID i inici de sessió


Què es un Adobe ID?

El seu Adobe ID és la seua adreça de correu electrònic. Use el mateix Adobe ID per a mantenir tots els seus plans i productes d'Adobe associats amb un sol compte. Un Adobe ID és essencial per a una experiència segura i personalitzada amb les aplicacions i els serveis d'Adobe.

Per a tenir un Adobe ID que et permetrà usar el programa Adobe Acrobat DC deuràs crear un compte mitjançant

Gestionar el meu compte en ADOBE

Una vegada introduïdes les credencials de la UV accedirem a la seguent pantalla, en la qual, en el cas de no tindre ja un compte actiu de Adobe, podrem crear l’usuari:

Acceptem les condicions:


Una vegada completat el registre, al pocs minuts rebrem un correu electrònic al nostre compte de la UV informant de la creació del compte.

1 - Punxa en Guia de inicio:

2.- Escriu la contrasenya:

NOTA:

La contrasenya ha de complir les següents especificacions: tenir almenys 8 caràcters (una combinació de majuscules i minúscules) i incloure un número i un símbol

.

3. -El teu compte ja està creat. En aquesta pàgina tens la possibilitat de descarregar l'aplicació en cas de no estar instal·lada.


Inici de sessió en Adobe Acrobat

Una vegada completat el registre, cercarem el programa i anem a iniciar sessió. 


En la següent pantalla farem click en "Iniciar sessió amb un Enterprise ID"Recorda el teu Enterprise ID es nom.cognom@uv.esSi ho desitges pots omitir el numero de telèfon, s'utilitzarà per a establir una nova contrasenya en el cas d'oblit.