Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

MS-Project 2019 per al professorat


La llicència de MS Project 2019 per a professors està disponible en software.uv.es dins de la llicència de MS Office 2019 Professional. Donada la peculiar forma de distribució d'aquesta suite hem hagut de generar un paquet d'instal·lació que conté la suite completa d'Office 2019 (Word, Excel, Power Point etc) més el Microsoft Project.


No és possible seleccionar que programes instal·lar, per la qual cosa s'instal·larà tot el paquet.

Comentar també que en cas que es tinga instal·lat l'Office 2016 es desinstal·larà.

En la zona de descàrregues en software.uv.es de MS Office 2019 professional hi ha un xicotet document amb les instruccions d'instal·lació.

MS-Project 2019 per a l'alumnat


Només el col·lectiu dels alumnes que estan cursant una titulació de les denominades STEM (Science Technology Engineering Mathematics) tenen accés a l'aplicació MS Project a través de la plataforma Azure Dev Tools for Teaching. 


IMPORTANT: Només aquells alumnes que estiguen cursant algunes d'aquestes titulacions STEM tindran accés a l'aplicació.

MS Project online (Portal Office365)


Microsoft recentment ha afegit a les aplicacions accessible en Office 365 l'aplicació MS Project.


Aclarir que aquest enllaç fa referència al MS Project online d'Office 365, i la llicència de la Universitat d'Office 365 no inclou aquesta llicència, motiu pel qual no està disponible. 

Aquest producte requereix d'una adquisició de llicència que no entra dins de l'oferta de programari de la UV.

Instal·lació de Azure Dev Tools for teaching

L'accés es fa a través de software.uv.es, l'usuari s'ha d'autenticar en la pàgina per a poder sol·licitar una llicència.


Una vegada dins de la pàgina anar a Catalogo general i farem la cerca Azure Dev tools i se sol·licita llicència.Una vegada sol·licitada la llicència, aquesta ja apareix en Llicències à Resumides (adjunt captura).


Cal seleccionar la icona de la teranyina que et redirigeix a un portal de Microsoft (adjunt captura) des d'on l'alumne sol·licita les llicències que van incloses en Azure Dev Tools for Teaching.

Una vegada se li ha assignat la llicència d'Azure a l'estudiant aquesta desapareix del catalogue general, i passa a Llicències à Resumides pel que si l'alumne comprova en un primer moment que aquesta llicència no apareix en el catalogue general és perquè en el seu moment sol·licite llicència i ja aquesta en Llicències à Resumides.”