Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

ZOOM - Preguntes i respostes freqüents (FAQ)

Zoom des d'Aula Virtual:

Puc programar una reunió Zoom des d'Aula Virtual? Si, per descomptat. Igual que ocorria amb BBC, en Aula Virtual disposem d'un bloc que ens permetrà programar una videoconferència dins del nostre curs/comunitat. Més informació en (ÉS) ZOOM - Com programar una reunió ZOOM des d'Aula Virtual 

L'alumnat podrà participar en reunions o sessions creades per un PDI/PAS? Es recomana accedir des de AulaVirtual a l'enllaç de la videoconferència. També podrà accedir si disposa de l'enllaç a la reunió.

Portal de Zoom:

La UV té un portal de Zoom per als usuaris de la UV? Sí, https://zoom.uv.es

Puc entrar al portal de Zoom amb el meu compte de la UV? Sí, mitjançant SSO. Amb usuari i contrasenya de la UV.

Referents al meu compte Zoom:

Per ser personal de la Universitat, tindré automàticament una compta Zoom que podré usar per a les meues videoconferències? La UV ha contractat el servei de videoconferència amb l'empresa Zoom per a tot el seu personal. Aquest compte de campus de Zoom té els dominis UV.ES associats. Això vol dir que qualsevol compte personal creat en Zoom amb el correu de la UV prèvia a aquest contracte ha de consolidar-se dins del compte de campus de Zoom, i acceptar els termes d'ús i configuració de la UV. Així doncs, des del mes de maig de 2022, tot el personal pot tindre un compte personal amb llicència en Zoom.

Com puc crear una videoconferència Zoom? Necessita prèviament disposar d'un compte personal en Zoom. Si accedeix des de AulaVirtual i crea una activitat de Videoconferència Zoom, de manera automàtica es crearà el seu compte personal en Zoom. Una vegada el seu compte personal queda creada, també podrà accedir des del portal de Zoom de la UV (https://zoom.uv.es) amb els credencials de la UV.

L'alumnat tindrà un compte Zoom de la UV? No és necessari, l'alumnat podrà accedir des de les videoconferències creades en *AulaVirtual sense necessitat de disposar compte en Zoom. Podran crear reunions? Dins del compte de campus de Zoom no podran crear reunions.

Si jo mai he usat zoom, i per tant no tinc cap compte de Zoom, ara tindré un? Si accedeix amb el seu compte UV a AulaVirtual i afig una activitat de Videoconferència se li crearà el seu compte personal en Zoom.

Jo ja tinc un compte Zoom associada a un correu que no és de la Universitat. puc gastar Zoom amb el meu compte de fora de la UV? Sí que pot continuar usant-ho.

Jo ja tenia un compte Zoom associada al meu correu de la UV. he de continuar usant aquest compte? Pot continuar utilitzant-la però ha de consolidar-la sota el compte campus de Zoom.

M'han dit que a partir d'ara el meu compte Zoom de sempre la gestionarà la UV? Si desitja continuar usant-la, ha d'acceptar els termes d'ús i configuració de la UV. Si no desitja consolidar-se ha de canviar el seu correu a un domini extern.

El meu correu de la Universitat és ara també un compte Zoom? El compte personal de Zoom queda identificada pel seu usuari en la UV. Recorde que ha d'usar els credencials d'accés de la UV.

Amb el meu compte Zoom de la UV, puc fer les mateixes coses que amb el meu compte anterior de Zoom? Ara disposa d'un compte personal amb llicència. Pot realitzar reunions sense límit de temps i emmagatzemar els seus enregistraments. Pot ser que algun ajust o configuració haja canviat.

Contacte:

Si tinc algun problema, on em dirigisc? Contacta amb el Centre d'Atenció a l'Usuari, o escriu a zoom@uv.es.


Rev:2022 / 05
Lang.
+Info
Form.:

(ES) Encuesta de satisfacción

Més continguts: